Microfusa acaba de crear un curs dirigit a joves d'entre 12 i 16 anys. El curs es realitzará a les instal·lacions de Microfusa Barcelona a la Ronda Guinardó, 65 desde el 30 de juny al 4 de juliol d'enguany, en horari de 10h a 13h del matí.

Amb aquest curs els alumnes es podran introduir dins l'entorn de la música com a DJs i com a creadors de música digital. Entre les eines que es faran servir hi trobaran dispositius de marques reconegudes com Ableton Live, Pioneer, Serato, Taktor, entre d'altres.

El preu del curs és de només 120€ i les places són limitades.

Fes el teu primer pas com a DJ i Productor de Música Digital.

Informa't trucant al 934353688.

 

 

Microfusa acaba de crear un curso dirigido a jóvenes de entre 12 a 16 años. El curso se realizará en las instalaciones de Microfusa Barcelona en Ronda Guinardó, 65 del 30 de junio al 4 de julio de este año, en horario de 10h a 13h de la mañana.

Con este curso los alumnos se podrán introducir dentro al entorno de la música como DJs y como creadores de música digital. Entre las herramientas que se usarán, se encuentran dispositivos de marcas reconocidas como Ableton Live, Pioneer, Serato, Taktor, entre otros.

El precio del curso es de sólo 120€ y las plazas son limitadas.

Haz tu primer paso como DJ y Productor de Música Digital.

Infórmate llamando al 934353688.