In Sin categorizar

El próximo día 25 de junio a las 19:45h arranca una nueva fiesta microFusa en la sala Apolo 2. Este evento se ha convertido en un referente y punto de encuentro de alumnos y ex alumnos desde hace más de 20 años. Los alumnos de la escuela Microfusa se han encargado siempre de sonorizar todos los conciertos, poniendo a prueba así los conocimientos aprendidos.

Este años sorteamos entre los asistentes un equipo Focusride Scarlett Studio (tarjeta + micro + auriculares + Cubase LE) y ​​un curso de Producción de Música Electrónica  Nivel 1. Además entrarás en el concurso para ganar 5 entradas dobles para el Picnik electronik si sigues estas instrucciones:

1.Haz la foto más original o divertida de la fiesta

2.Súbelas a facebook o twitter con el hashtag # microfusaXperience

3. Los que tengan más repercusión en redes tendrán premio. Siguiendo la fórmula: Premio = max (Like + Share + Rt + Fav)

    El listado de ganadores se publicará el Jueves 3 de Julio en el facebook y twitter de @microFusa

    – Aforo limitado

    – Acceso permitido a mayores de 16 años.

    Descarga tu invitación válida para dos personas en festa.microfusa.com y enséñala desde tu móvil en la puerta

      En el  cartel de este año tenemos a "OXID", "MEDUSA BOX" y "EXILI A ELBA", tres bandas de rock de una gran calidad musical y otras de  emergentes que seguro llegarán muy lejos. Prometemos un festival cargado de energía y calidad sonora.

      ÒXID

      La banda se crea en Sabadell (Barcelona) a finales de 2009, y tras varios conciertos por salas, concursos y festivales, deciden grabar el primer disco.

      ÓXIDO ofrece un directo de rock / grunge potente, de calidad, crudo y sincero, pero con intención de transmitir buenas vibraciones y no dejar a nadie indiferente.

      Actualmente, el grupo se encuentra en plena elaboración de nuevos temas para su segundo trabajo, que añaden al directo.

       

      Hace tres años el nombre de "Medusa Box" resonó por primera vez entre las paredes grasientas de un lavabo de piso. Un joven cigala sentado en la taza era quien pronunciaba las palabras mágicas mientras al otro lado de la puerta tomaban nota. Dicen que ir al lavabo despierta la creatividad y no se si tiene que ver, pero desde entonces Medusa Box no ha parado de crear. Medusa Box son cinco chicos jóvenes, del Empordà, con base en la Bisbal, y si los vas a ver tocar, sentirás rock. Sentirás más que lo que uno puede expresar en palabras o sentirás menos que nunca, porque te olvidarás de todo.

      El grupo son Enric Mont (guitarra y voz), Nil Muriscot (guitarra), Nil Bribian (batería), Jordi Bosch (bajo) y Pablo Giralt (teclados).

      El último año se han dado a conocer con la maqueta que ellos mismos distribuyen, Last Idiot Kids (2013), que recoge ocho temas propios en inglés. Actualmente también componen en catalán y tienen previsto grabar de nuevo este verano.

       

      EXILI A ELBA

      Exilio en Elba nace en la primavera de 2012 después de un encuentro inevitable. Sus primeros pasos se desarrollan en la concepción de los temas y del sonido de Exilio en Elba, por eso se cierran durante un tiempo en el Delta del Ebro aislados y lejos del mundanal ruido. Una vez fijado el proyecto, la acaban de perfilar de la mano del productor Charly Chicago y en verano del 2012 entran en el estudio para dar la forma definitiva a su álbum de debut.

       


      El proper dia 25 de juny a les 19:45h arrenca una nova festa microFusa a la sala Apolo 2. Aquest esdeveniment s'ha convertit en un referent i punt de trobada d'alumnes i ex alumnes desde fa mes de 20 anys. Els alumnes de l'escola Microfusa s'han encarregat sempre de sonoritzar tots els concerts, posant a proba així els coneixements apresos.

       

      Aquest any sortegem entre els assistents un equip Focusride Scarlett Studio (targeta + micro + auriculars + Cubase LE) i un curs de Producció de Música Electrònica Nivell 1. A més entraràs al concurs per guanyar 5 entrades dobles per el  Piknic eletronik si segueixes aquestes instruccions:

      1.Fes la foto mes original o divertida de la festa

      2.Puja-la a facebook o twitter  amb el hashtag #microfusaXperience

      3.Els que tinguin mes repercussió a les xarxes tindran premi. Seguint la fórmula: Premi = max (Like + Share + Rt + Fav)

      El llistat de guanyadors es publicarà el Dijous 3 de Juliol al facebook i twitter de @microFusa

      – Aforament limitat

      – Accés permès a majors de 16 anys.

      Descarrega’t la teva invitació vàlida per a dues persones a festa.microfusa.com i ensenya-la des de el teu mòbil  a la porta

      Pel cartell d'aquest any tenim a "ÒXID", "MEDUSA BOX" i "EXILI A ELBA",tres bandes de rock d'una gran qualitat musical i altres d'emergents que de ben segur arribaran ben lluny. Prometem un festival carregat d'energia i qualitat sonora.

      ÒXID

      La banda es crea a Sabadell (Barcelona) a finals del 2009, i després de diversos concerts per sales, concursos i festivals, decideixen gravar el primer disc.

      ÒXID ofereix un directe de rock/grunge potent, de qualitat, cru i sincer, però amb intenció de transmetre bones vibracions i no deixar ningú indiferent.

      Actualment, el grup es troba en plena el•elaboració de nous temes pel seu segon treball, que afegeixen al directe.

       

      MEDUSA BOX

      Fa tres anys el nom de “Medusa Box” va ressonar per primer cop entre les parets greixoses d’un lavabo de pis. Un jove escamarlà assegut a la tassa era qui pronunciava les paraules màgiques mentre a l’altre costat de la porta prenien nota. Diuen que anar al lavabo desperta la creativitat i no se si té res a veure, però des de llavors Medusa Box no ha parat de crear. Medusa Box son cinc nois joves, de l’Empordà, amb base a la Bisbal, i si els vas a veure tocar, sentiràs rock. Sentiràs més que el que un pot expressar en paraules o sentiràs menys que mai, perquè t’oblidaràs de tot.

      El grup son l’Enric Mont (guitarra i veu), en Nil Muriscot (guitarra), en Nil Bribian (bateria), en Jordi Bosch (baix) i en Pau Giralt (teclats).
      L’últim any s’han donat a conèixer amb la maqueta que ells mateixos distribueixen, Last Idiot Kids (2013), que recull vuit temes propis en anglès. Actualment també componen en català i tenen previst gravar de nou aquest estiu.

       

       

      EXILI A ELBA

      Exili a Elba neix a la primavera del 2012 després d’una trobada inevitable. El seus primers passos es desenvolupen en la concepció dels temes i del so d’Exili a Elba, per això es tanquen durant un temps al Delta de L’Ebre aïllats i lluny del mundanal soroll. Un cop fixat el projecte, l’acaben de perfilar de la mà del productor Charly Chicago i a l’estiu del 2012 entren a l’estudi per donar la forma definitiva al seu àlbum de debut.