A Microfusa l'avalen gairebé tres dècades de sòlida trajectòria formant veritables DJs i Productors musicals professionals vinculats al món del DJing.

Forma't com a DJ Professional sigui quin sigui el teu gust musical o tendència: House, Techno, Electro, Dubstep, Progressive, Mínimal, Deep-House, EDM ... Per a tots hi ha lloc, per a tots hi ha espai ... el teu espai. El teu futur. Aprèn a barrejar i crear les teves pròpies sessions mitjançant CDs (Pioneer DJ ), sistemes digitals Pioneer DJ, controladores i vinils . Submergeix-te en els diferents estils i tendències i aprèn la psicologia del DJ.

Amb el curs de Producció Musical per a DJs, aprèn a crear els teus propis temes, so i estil. Coneix com treure-li el màxim frofit al programari musical més avançat. Et formaràs per crear els teus propis temes partint de zero, aconseguint desenvolupar la teva idea i assolir el teu objectiu. Descobreix com desenvolupar-te en la indústria i el món del DJ / Productor.

En tots dos comptaràs amb Master Classes de DJs i Productors de reconegut prestigi internacional.

Ja ets DJ o Productor? Vols ampliar els teus coneixements o aprofundir en els aspectes en que necessites una formació més sòlida? Vols reciclar-te en alguna matèria en especial? Consulta els nostres microcursos, cursos d'especialització, cursos intensius i workshops.

Aprèn i forma't en la millor'escola del DJ i Productor professional. Forma part de Microfusa DJ.

Consulta també els nostres cursos de DJ online.